Tervetuloa Pelikömmätti kanavalle!

Pelikömmätti on rento roolipeliaiheinen youtube kanava. Kanavalla voit seurata Saagojen synty pöytäroolipelin pelitestausta ja seurata samalla peliporukkamme edesottamuksia Jääkruunun maassa.

Pelaamme kuukausittain pelisession, josta teemme kaksi videotallennetta tälle kanavalle joka kuukausi kevättalven ja alkukesän 2024 aikana. Tämä ei poissulje sitä, että kanavalle voi tulla muutakin roolipeliaiheista sisältöä asiasta ja asian vierestä.

Kanava on saanut nimensä salaisessa lokaatiossa sijaitsevasta yksityisestä pelitilasta, joka on nimeltään Pelikömmätti. Kanavalle ilmestyy harvakseltaan myös itse tilaan, sen sisustukseen, sekä tekniikkaan ja muuhun satunnaiseen ropenysväilyyn  liittyviä videoita. Toivomme kanavalle aktiivista keskustelua kanavan aiheeseen liittyen ja toivottavasti se antaa inspiraatiota roolipeliharrastajille, jotka suunnittelevat oman roolipelin suunnittelua, sekä  pelitilan tai huoneen rakentamista.

Tarkoituksena on saada Saagojen synty roolipeli julkaisuun syystalven 2024 aikana. Julkaisu kanava ja tapa ilmoitetaan siinä vaiheessa, kun asia on ajankohtainen. Kanava on siis kaupallisessa yhteistyössä lähitulevaisuudessa julkaistavan roolipelin kanssa.

Sisältötyypit: