Pahoittelut, etten päivittänyt tarinaani eilen. Ja, että tämä on viimeinen päivä, kun kirjoitan mitään tänne. Sammutin toissapäivänä puhelimeni siinä pelossa, että siellä on uusia, vieläkin häiritsevämpiä viestejä. En aio kertoa teille, missä tällä hetkellä vietän aikaani, hän löytäisi minut varmasti jos teen virheen ja annan edes jonkin vihjeen. Kun olen saanut asiani hoidettua, suljen puhelimeni ja suuntaan pois verkosta. Ymmärrän todella hyvin, miksi Xav vetäytyi pois kaikesta.

Jos luet tätä. Älä yritä seurata askeliani. Älä ainakaan lähde Pariisiin.

Ote verkosta löytyneestä ”creepypastasta”

+H on Petri Leinosen suunnittelema suomenkielinen pöytäroolipeli yksityisen bioteknologia-alan toimijan erikoistutkimusyksikön kenttätiimistä, ja tämän jäsenten kosketuksesta ihmisille vieraan varjobiosfäärin kanssa.

Rajatiloja on +H-säännöstöä käyttävä roolipelataan -videosarja, joka ilmestyy joka toinen maanantai klo 17:00 YouTubessa. Pelaajaporukka on Fate-akatemiasta tuttu: Eevi, Mikko ja Rami (+ Pelinjohtajana Petri). Jaksot noin tunnin mittaisia, ja keskittyvät pelaamiseen kuulumisten vaihtamisen sijaan. Offgame-touhut hoidetaan erillisissä videoissaan.

Tarinassa joukko New Horizons -biotekniikkayhtiön alihankkijan, BioNexuksen, tutkijoita seuraa mahdollista varjobiosfääri-johtolankaa verkosta löytyneestä Creepypasta -tekstistä Pariisiin.. Asiat eivät, kuten genreen kuuluu, aivan toivotusti.

https://www.youtube.com/@Roachsphere

Sisältötyypit: